Concurs pentru bloggeri de la Comisia Europeană

Concursuri expirate. Doriți să mărgeți în Bruxelles la invitația Comisiei Europene, să luați parte, ca blogger oficial la evenimentul European Week of Regions and Cities? Și ca pe lângă excursie în sine să aveți articolele pe care le postați pe blogul propriu traduse, iar câteva republicate? Iată ce trebuie să faceți

O mare oportunitate pentru toți cetățenii Uniunii Europene cu înclinație către scris. Eu personal mă bucur că la un asemenea nivel se ia din ce în ce mai mult în coniderație bloggingul ca mediu de promovare și informare a maselor.

Vă spun că mă tentază foarte tare și pe mine, sunt încă nehotărâtă, că am alte planuri pentru luna octombrie, am evitat să mai particip undeva când am avut alte planuri, pentru că sunt pățită (Când am căștigat Kerala Blog Express a ieșit din scurt dar în același timp și un proiect la care lucram de multe luni de zile și a trebut să renunț la a mai merge acolo). Așa că am sărit și un alt concurs pentru Japonia, nu am participat, deoarece călătoria se suprapunea cu vizita la buna mea prietenă în Germania, la Kiel și cum am norocul să iasă toate dacă e să fie în același timp, nu am vrut să risc să dezamăgesc o persoană pe care o iubesc mult, mai ales că mi-a și făcut cadou biletul de avion, surpriză.

Mi-a atras atenția acest proiect, dar sunt multe interesante.

Despre concurs

Comisia Europenă a lansat un concurs pentru bloggeri, de a promova proiectele finanțate de UE. Patruzeci de postări vor fi traduse și promovate, iar 3 dintre bloggeri vor fi invitați să participe în calitate de jurnaliști la Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor, care se va desfășura în luna Octombrie.

Dead line

30 iunie a.c. sau până când articolul cu numărul 40 a fost verificat și aprobat, așa că trebuie să vă grăbiți.

Pentru a participa, trebuie să urmați pașii următori:

  • Să alegeți un proiect din cele finanțate de UE menționate
  • Să postați pe blog un articol despre proiectul ales în oricare dintre limbile UE (româna este limbă oficială UE)
  • Să trimiteți un email cu adresa URL a articolului la egio-infopub@ec.europa.eu cu subiectul „Entry: Europe in My Region competition
  • În mail să indicați conturile Social Media unde promovați articolele de pe blogul propriu

Care sunt pașii următori?

Articolul va fi verificat pentru a fi conform cu cerințele, iar dacă articolul va fi acceptat va fi tradus în limba engleză, republicat pe platforma UE BlogActiv. eu și promovat de către Comisia Europeană. Un juriu independent va selecta cele mai bune 3 articole.

Dacă veți câștiga

Veți fi invitați la Bruxelles, fiind acoperite costurile biletului de avion și al cazării, precum și același media program ca și jurnaliștii acreditați pentru săpătămâna respectivă. Tot ce veți publica va fi tradus, iar până la 3 articole republicate.

Concurs foto Europe in my region

Captură de ecran din 2016.05.26 la 13.44.46

Există și un concurs foto, dacă nu aveți blog  și putți participa, detalii aici. 

Pentru detalii suplimentare și cum să alegeți proiectele, accesați siteul instituției.

Mult succes!

Reclame

2 gânduri despre “Concurs pentru bloggeri de la Comisia Europeană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s