5 din travel #marti3ceasuribune 16.08.2016

Conform Lonely Planet, taximetriștii din România nu așteaptă bacșiș, Air Asia are reduceri mari pe anumite rute, Skyscanner a lansat o nouă aplicație și în Dubai se va deschide un hotel care are și o junglă artificială.

Marți 3 ceasuri bune, 16 august

1. Lonely Planet despre costurile unei vacanțe în România

Ce mi-a atras atenția: faptul că se spune că taximetriștii nu așteaptă bacșiș, doar să fie rotunjit costul (la străini înseamnă că dacă o cursă este 5,5 se rotunjește la 6 lei ).

Pentru trenuri 30 de lei. Alte costuri destul de echilibrate. Concluzia: când mergeți undeva, interesați-vă din multe surse, pentru a fi siguri că aveți informația corectă. Lonely Planet

2. Skyscanner a lansat o aplicație 3 în 1

Skyscanner, unul dintre cele mai bune websiteuri din lume pentru cei care caută vacanțe cât mai ieftine, a lansat o aplicație pentru IOS și Android. Prin aplicație se pot compara cu ușurință prețurile la zboruri, hoteluri și închirieri de mașini în toată lumea. Skyscanner news.

3. Reduceri la Air Asia

Super reduceri la Air Asia, pentru Asia și Australia. Cele mai interesante reduceri mi s-au părut cele pe rute interne din Malaezia: Kuala Lumpur – Kuala Terengganu (unde mi-aș fi dorit să ajung și nu am reușit că făeam prea mult cu autocarul și era și destul de scump) 6 dolari și multe alte prețuri mici. Este mai avantajos să zbori spre Langkawi, Penanag etc decât să mergi cu feriboturi și autobuze. Aici articolele despre Malaezia. 

4. Primul Hotel din lume cu o junglă

În 2018 se va inaugura în Dubai (unde altundeva) Rosemont Hotel & Residences, sub managementul Hilton Worldwide. 450 de camere și toate facilitățile unui resort luxos de cinci stele, pentru realizarea căruia au fost alocate 264,5 de milione de euro.

Ce mi-a atras atenția: hotelul va avea o junglă artificială, o plajă artificială și o piscină sky magnifică. Deci o întreagă feerie, Alice Wonderworld transpusă în realitate. Se pare că nimic nu este imposibil în Dubai. Daily Mail

Marti2

5. Cel mai frumos yacht din lume Halycon

Nu cred că poate exista ceva mai simplu, mai elegant și mai frumos decât Halycon, yachtul de 110 metri. Proiectat de o firmă din New York este realizat din sticlă (nu știu ce tip, nu am găsit traducerea pentru one-way glass). Facilitățile de la bord includ două piscine cu fundul de sticlă, două băi infinity cu apă fierbinte, un cazino și SPA. Nouă cabine plus apartamentul proprietarului, cu două saune, pentru el și pentru ea.  Daily Mail

Călătorii frumoase!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s