5 din travel #marti3ceasuribune 23.08.2016

Cel mai lung și mai înalt pod din lume se deschide în China, o bebelușă nerăbdătoare să vină pe lume a primit un milion de mile de la Cebu Pacific, Islanda văzută de sus și mărturisirile unei stewardese VIP: știrile de marți, 23 august.

1. Cel mai înalt și cel mai lung pod de sticlă se deschide în China

Mii de vizitatori au inaugurat noul pod din Marele Canion Zhangjiajie din provincia Hunan, China.

Podul lat de șase metri se întinde pe o suprafață de 430 de metri într-o vale din parcul Zhangjiajie, care a inspirat și scenariștii filmului Avatar.

Podul va servi ca scenă pentru show-uri de modă și se va putea face și bungee-jumping. Pe pod pot sta 800 de oameni o dată, dar accesul a fost deocamdată restricționat la 8 000 de oameni pe zi.

Daily Mail

2. 10 lucruri învățate de către o stewardesă VIP

Mi-a plăcut acest articol, l-am citit cap – coadă. Desigur este foarte previzibil, dar cu toate acestea este amuzant. Pe scurt: banii nu contază pentru clienții VIP, ci capriciul. Deși clienții au un Chef bucătar la dispoziție, uneori doresc mâncare de la Mc Donalds.

Echipajul este foarte răsfățat: de la cazări în hoteluri de lux până la a avea un șofer și asistent personal în deplasări. Stewardesele primesc uneori cadouri opulente: de la bacșișuri de mii de euro la genți Hermes, sau bilete VIP la diferite concerte. Frecvent fetele primesc și diferite propuneri indecente.

Totodată, de multe ori clienții VIP nu apar zile la rândul, dar asta nu înseamnă că echipajul nu trebuie să fie pregătit, zi de zi. Și să arunce, zilnic, mâncare de mii de euro. Telegraph. UK

3. Ryanair introduce o nouă rută: București-Palermo

Începând cu luna martie a anului 2017, vom avea zboruri directe București – Palermo, Sicilia. Voi zbura pe această rută. Chiar îmi doream să ajung în Sicilia. Prețurile încep de la 25 de euro pe segment și deoarce la Ryanair ai voie cu două bagaje gratuite de cabină, unul mare (un troller de cabină) și unul mic: un rucsac, sau geantă măricică, prețul poate fi cel final. Nu mai apar alte costuri obligatorii. Am scris despre ruta Ryanair București-Palermo mai mult aici.

4. Heaven a primit 1 000 000 de mile de la CEBU Pacific, în prima zi de viață

Da, pentru că s-a născut în timpul zborului Dubai – Manila. O fetiță norocoasă? Sper că da. Mama ei a intrat în travaliu cu cinci săptămâni înainte și din fericire a născut rapid, primind ajutor de la două asistente aflate la bord. Și de la personal, desigur. Heaven este primul copil născut la bordul unui avion Cebu Pacific, iar cele un milion de mile primite nu au dată de expirare și pot fi împărțite cu familia și cu prietenii.

În situații similare, câteva linii aeriene au dăruit nou născutului zboruri gratuite nelimitate, pe viață. Aceste linii aeriene sunt: Thai Airways, Asia Pacific Airlines, AirAsia și Polar Airlines.

5. Zbor deasupra Islandei: o țară de o frunusețe care îți taie respirația

O zi de marți frumoasă să aveți!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s