Cinci din travel #marțitreiceasuribune 1.11.2016

Un pilot Qantas și-a cerut în căsătoria logodnica în timpul zborului, Skyscanner a făcut un TOP al locurilor unde trebuie să mergi dacă vrei să eviți Crăciunul (Scrooge o să iubești lista aceasta!), despre răsăritul de la Festivalul Sonepur, India, cel mai dificil drum căte școală îl fac copii din satul Atule, China și o angajată a Southwest Airlines s-a costumat într-un telefon Samsung Note 7 în flăcări, de Halloween. Știrile de Marți, 1.11.2016.

1. Poveste de dragoste cu final fericit: cerere în căsătorie la bord

Dooley Ellis, pilot Qantas (de 30 de ani) și-a cerut în căsătoria iubita prin sistemul de anunțuri publice al avionului pe care îl pilota, de la Melbourne, Australia către Los Angeles, Statele Unite.

Căpitanul a început prin a spune că la bordul avionului se află un pasager foarte special, care călătorește către America de Sud pentru a-și vizita familia și că el dorește să se asigure că aceasta va reveni în Australia să îl viziteze. ”Acum, că am întreaga sa atenție, Ana, dorești să te căsătorești cu mine?” a întrebat Sooley, înainte de a ieși din cabină și a îngenunchia în fața Anei, cu un buchet de flori și cu inel cu tot. Cerere acceptată.

Povestea cuplului este de asemenea foarte frumoasă, ei cunoscându-se în 2012, pe cunoscuta rută de pelerinaj Camino de Santiago din Spania. S-au cunoscut chiar la început și au mers 1000 de kilometri împreună. După care s-au tot vizitat unul pe celălalt, închegând o relație frumoasă, având aceleași pasiuni: au campat fericiți prin toată Australia, de exemplu, timp de șase săptămâni, aceasta fiind ultima lor mare aventură împreună. Înainte de cererea în căsătorie, desigur. Deci suflete pereche. Multă fericire le doresc și casă de piatră.

Sursa: Daily Mail

2. Pentru Scrooge: TOP 10 locuri unde poți călători pentru a evita Crăciunul

Skyscanner a realizat un TOP fabulos, despre locurile unde poți călători, dacă te sperie ideea de Crăciun, la fel de mult precum pe Scrooge, faimosul personaj a lui Charles Dickens. Japonia, Arabia Saudită, Algeria, Iran, Nepal. Topul complet și sfaturi de călătorie pe siteul Skyscanner.

tot 769

3. Festivalul Sonepur: India, Bihar, din 14 noiembrie anul acesta

Acest festival se desfășoară anual, pe malul râului Gange, când mii de credincioși și de elefanți se îmbăiază împreună în râu. Festivalul durează o lună, dar prima săptămână și în special prima zi este cea mai spectaculoasă. Anul acesta 14 noiembrie, chiar la răsărit.

În rest, pe durata festivalului este o explozie de culoare în oraș, cu magicieni de stradă, mulți guru, suveniruri, artizanat, mâncare stradală, circari, un adevărat carnaval.

Festivalul are loc anual în Sonepur, la 25 de kilometri de Patna, Bihar.

Vedeți o Galerie foto spectaculoasă, pe Facebook.

Sursa: About.com

4. Cel mai greu drum spre școală din lume

Copii din Atule, un mic sătuc chinez cocoțat în vârf de munte și care aparține de provincia Sichuan coboară o scară de 800 de metri pentru a ajunge la școală. Vorbim despre o scară improvizată din viță de vie, foarte instabilă. După ce povestea lor a ajuns cunoscută, acum este în construcție o scară din oțel, pentru a le face călătoria mai ușoară.

Fiecare urcare sau coborâre durează două ore, iar fotografiile cu copii de șase ani care urcă scara din viță de vie au ajuns virale la începutul acestui an. Din cauză că drumul este atât de dificil, copilașii mergeau acasă doar de două ori pe lună. Noua scară, stabilă, cu balustradă și 1500 de trepte îi va ajuta și pe sătenii care săptămânal coboară la oraș pentru a cumpăra cele necesare și pentru a-și vinde produsele.

Sursa: CNN

5. O angajată a Southwest Airlines s-a costumat într-un Samsung Note 7 în flăcări de Halloween

Asiaticii au umor: a dovedit o angajată Southwest Airlines, care a purtat un costum inedit: un telefon Samsung Note 7 în flăcări. În aeroport! Ăsta da tupeu. Brrrr

Sursa: Twitter
Sursa: Twitter

O zi de Marți frumoasă vă doresc!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s