Cinci din travel #martitreiceasuribune 8.11.2016

British Airways va suplimenta numărul de locuri în avioanele Boeing 777 iar Ryanair angajează un asistent pentru CEO-ul companiei, Michael O’Leary, loc de muncă descris ca ”cel mai prost din Irlanda”. Un australian a realizat un video superb cu ajutorul unei drone, arătând rechini și foci care vânează somoni, în Napoli este un muzeu subteran cu mașini și motociclete de epocă, abandonate, iar în Oradea s-a deschis un nou Centru de Informare a turiștilor, în Cetate. Știrile de marți, 8.11.2016.

1.’‘Cel mai prost loc de muncă” din Irlanda: oferta săptămânii de la Ryanair

Compania Ryanair caută un asistent pentru Michael O’Leary, iar anunțul nu poate fi altfel decât edificator pentru carismaticul CEO. Candidatul ideal trebuie să aibă ”obrazul gros” și ”răbdare de sfânt”. ”Un contabil inteligent și calificat este solicitat pentru a-l asista pe CEO-ul neînțeles dar iubit al Ryanair și să gestioneze o gamă largă de îndatoriri”. Îndatoririle includ analize, returnări de taxe și ”corvoadele generale”. Cât despre însușiri, ”abilitatea de a lucra fără somn sau contact cu lumea exterioară” și ”calificarea de flatare al egoului’. O colecție de povești de adormit este de asemenea necesară.

Fanii Dubs, Man U și bicicliștii nu vor fi doar automat excluși, ci vor fi urmăriți, torturați și împușcați. AU! Deci încă un anunț îndrăzneț și o acțiune care a generat multă expunere în media, deoarece am văzut anunțul în Telegraph.co.uk, dar poate fi găsit complet pe siteul companiei

Rolul este o provocare pentru un contabil ambițios, motivat și calificat de a lucra pentru o poziție interesantă și solicitantă. Vor fi oportunități seminficative pentru candidatul ales, de a-și dezvolta ulterior cariera prin promovarea în echipa managerială a Ryanair.

Picture by Philip Hollis for Ryanair 22-6-16Michael O'Leary Remain photocall Westminster
Picture by Philip Hollis for Ryanair 22-6-16Michael O’Leary Remain photocall Westminster

2. Cu ajutorul dronelor putem să vedem rechini și foci hrănindu-se cu somoni

Fără să stresăm animalele, sau să intervenim în vreun fel. Videoul a fost realizat de către australianul Brett Beswick și îl puteți urmări aici:

3. Când ești la Napoli, trebuie să vizitezi orașul subteran plin de automobile de epocă și de motociclete abandonate

La 30 de metri sub pământ, în centrul orașului Napoli, Italia, se află 448 de metri de tunele, în apeductele din secolul 16. Tunelele au fost construite de către regele Ferdinand al II-lea, în jurul anului 1953, ca un mijloc de evadare. Acestea au jucat de-a lungul timpului rolul de spital militar și de depozit pentru automobile poprite, ulterior abandonate. ”Galleria Borbonica” a redescoperit tunelele și le-a trasnformat în atracție turistică.

Sunt trei tipuri de tururi care pot fi făcute în aceste galerii subterane: unul în care se merge în tunele, pentru a vedea adăposturile anti-bombă și rezervoarele de apă, turul de aventură, care include și o plimbare cu pluta prin tunelele inundate și  turul ”speleo”: o plimbare foarte curajoasă, care implică și târârea prin tuneluri, cu căști prevăzute cu torțe. Totodată, cei care vor lua acest tur vor avea și șansa de a se plimba cu tiroliana.

Sursa: Daily Mail

4. British Airways suplimentează numărul de locuri la clasa economică din avioanele Boeing 777

Se va da startul la reduceri? Pasagerii care vor zbura cu avioanele Boeing 777 vor sta un pic mai înghesuiți, deoarece în loc de 332 de pasageri vor fi 280, operatorul britanic trecând de la rândurile de nouă locuri la cele de 10. “Actualizăm cabinele noastre 777 pentru a ne alinia la competiție și pentru a putea oferi tarife mai scăzute” a declarat un purtător de cuvânt al British Airlines. Schimbările vor fi efective începând cu anul 2018 și vor fi aplicate progresiv flotei BA. Compania nu a confirmat suplimentarea numărului de toalete, astfel încât este foarte posibil ca și acest aspect să afecteze confortul pasagerilor.

marti-british-airways-suplimentare

Sursa: Travel+Leisure

5. Oradea mai face un pas înainte, înființând un Oficiu de Informare pentru turiști și în Cetate

Cetatea Oradei poate fi vizitată zilnic între orele 09:00-17:00, iar de curând un nou Centru de Informare Turistică s-a deschis chiar în interiorul cetății. Aici turiștii au acces la diferite materiale informative despre detinațiile locale.

Am sris un articol despre Oradea în 48 de ore, aici. 

Oradea ce vizitam 8

Reclame

2 gânduri despre “Cinci din travel #martitreiceasuribune 8.11.2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s