Cinci din travel #martitreiceasuribune 22.11.2016

Hotelurile din Umbria încurajează natalitatea, oferind vacanțe cuplurilor care concep un bebeluș, imagini cu plaje fantastice, în interpretarea lui Gray Malin, o scufundătoare novice a avut șansa de a privi de foarte aproape un rechin alb, Maldive devine o destinație din ce în ce mai căutată de către familiile cu copii și la Păltiniș se deschide sezonul de schi și snowboard 2016-2017. Știrile de marți, 22 noiembrie 2016.

1. Camera fertilă: ”Veniți la Assisi. Împreună”

Într-o încercare de a crește fertilitatea din Italia, una dintre cele mai scăzute din lume, 10 hoteluri din regiunea Umbria s-au înscris în campania ”Camera fertilă”. Cuplurile care vor demonstra că au conceput un bebeluș în perioada șederii (este permisă o fereastră de 10 zile) la unul dintre hotelurile participante, vor primi fie o altă vacanță gratuită, fie le va fi rambursată suma cheltuită pentru ședere, la alegere. Cuplurile trebuie să demonstreze că bebelușul s-a născut la 9 luni de la călătoria în Umbria, bineînțeles. Nu este nevoie ca participanții să fie căsătoriți pentru a participa, iar toată această acțiune este deja contestată de către puritani, fiind considerată scandaloasă.

Sloganul campaniei este: Venite ad Assisi. Insieme! – ”Veniți la Assisi. Împreună”

marti-umbria

Sursa: Daily Mail 

2. Plaje fantastice: Gray Malin

Gray Malin este un foarte cunoscut fotograf și artist. El a reinventat arta print în fotografia plajelor din lumea întreagă. Fotografiile sale sunt senzaționale, dar trebuie să vă atenționez că privitul lor aduce efecte adverse: îți vine să apuci o umbreluță, un prosop, costumul de baie, ochelarii de soare și crema cu fator de protecție și să găsești o plajă: repede!

marti-plaje1
Insula Capri, Italia: Clubul Da Luigi ai Faraglioni: conform lui Malin, în Italia este minunat că ți se aduce tot ceea ce ai putea avea nevoie. Nu trebuie să te pregătești deloc înainte pentru a merge la plajă (poate un costum de baie?) ”Îmi place să merg la plajă în Italia pentru că este atât de ușor … ți se adue un scaun, ți se deschide umbrela, poți comanda mâncare …”
marti-plaje2
Lisabona, Portugalia: ‘Plajele Lisabonei m-au luat prin surprindere” mărturisește Malin
marti-plaje3
Reciful din Bora Bora, Polinezia Franceză: ”Am mers într-o zi într-o aventură de snorkeling și erau călători din toată lumea. A fost șocant” Gray Malin

Mai multe fotografii pe CNN.com

3. Am fost paralizată de frică: față în față cu marele alb și nu din întâmplare

O englezoaică novice în scufundări, care abia luase câteva lecții înLondra, a avut o experiență de zile mari. A ajuns față în față cu marele rechin alb, în același loc și la doar trei săptămâni de când a fost filmate celebrul deja clip cu rechinul care rupe gratiile unei cuști și întră în ea, din greșeală de fapt, fiind atras de o momeală.

Sadie Whitelocks s-a scufundat într-o cușcă pentru rechini (împotriva atacurilor lor, de fapt) în apele insulei Guadalupe, pe coasta Mexicului. Și de data aceasta un rechin s-a arătat mult prea curios, manifestându-și parcă dorința de a intra în cușcă, să îi ia un pic la întrebări pe curioși, ce caută de fapt acolo. În habitatul lor. Inutil să spun că celebra întâmplare a făcut enorm de multă reclamă acestei experiențe.

marti-rchin

Sursa: Daily Mail

Maldive a devenit o destinație perfectă pentru familiile cu copii

Acum 20 de ani, Maldive era o destinație pentru cupluri, ideală pentru luna de miere. Autoarea articolului sursă, rememorează timpurile fericite (pentru ea) în care multe resorturi nu primeau copii și când regulile nescrise ale vacanței în Maldive presupuneau că nu aduci aici urlători care să strice acest paradis perfect. Cât de incisiv, nu îmi vine să cred!

În continuare, este prezentată situația zilelor noastre. Când datorită programelor de loializare și a faptului că evident cuplurile de ieri au făcut copii, locul s-a schimbat, natural aș spune.

marti-maldive
Maldive altfel: în zilele noastre, arată și așa. Luna viitoare, pe atolul Laamu va găzdui un eveniment cu tema Războiul Stelelor

Mai departe sunt enumerate facilitățile oferite de diferite cluburi de vacanță, pentru familiile cu copii și mai ales pentru a ține micuții ocupați. Minunat. Aș merge oricând într-un astfel de club cu prietenii cu copii, sau cu familia. Pentru că fiecare are ce face, sunt momente în care stai împreună cu tot grupul, momente pentru cei mari, momente pentru copii. Am imprsia că acest articol este un fel de publicitate pentru un anume target, cel care mergea masiv în Antalia.

Sursa: Telegraph.co.uk

La Pâltiniș se deschide sezonul de schi şi snowboard 2016

3 decembrie a.c.: complexul de Ski and Snowboard Arena Platoș din stațiunea sibiană Păltiniș va da startul la sezonul de schi și snowboard. O petrecere va marca acest eveniment pe 3 decembrie, cu DJ ELE, DEX și UNDOO. În weekendul de deschidere, 3-4  decembrie, instalațiile de transport pe cablu vor funcționa între orele 09:00-22:00.

Pentru petrecerea de deschidere a sezonului vor fi puse la dispoziția doritorilor microbuze, care vor pleca la ora 21 și la ora 22:30 și vor reveni la 2, 3 și 4 a.m.

 

O zi de marți frumoasă vă doresc!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s