Cinci din travel #martitreiceasuribune 20.12.2016

Multă inspirație pentru călătorii de vis în articolul de azi: un hotel de gheață în Laponia, Eurowings zboară și la Havana, Cuba, JW Marriott deschide primul hotel în Singapore sub acest brand, iar Ozen by Atmosphere, Maldive, are un nou restaurant, subacvatic: M6M. Asta în timp ce în America pasagerii sunt felicitați deoarece într-un zbor de numai 3 ore și 20 de minute au reușit să ”curețe” tot alcoolul de la bord. Știrile de marți, 20 decembrie 2016.

1. Luvattumaa, hotelul sculptat în gheață

Situat într-o pădure aflată la șapte kilometri de Levi, Nordul Finlandei, hotelul Luvattumaa este o feerie în gheață. În parte hotel, în parte galerie de artă, acesta este sculptat în întregime în geață, fiind inițial realizat din încărcătura de geață transportată de 800 de camioane.

În acest sezon proprietarii hotelului se așteaptă ca acesta să găzduiască 40-60 de nunți (brrrr) și 1500-2500 de oameni în cele 12 camere ale sale. Prețul standard este de 124 euro, iar un suite 376 de euro, cu micul dejun inclus.

marti-hotel-gheata

Sursa: CNN

2. Eurowings are o nouă destinație: Havana, Cuba

Zborul Eurowings (o company low-cost din grupul Lufthansa) va fi operat cu un Airbus A330. Zborul inaugural a fost deja realizat, din Koln (Cologne) către capitala Cubei.

Havana este cea de-a doua destinație Eurowings din Cuba, după Varadero, unde compania zboară de trei ori/sătămână încă din luna noiembrie 2015. Spre Havana va fi un zbor/săptămână, joia. Am găsit zboruri de la 250 euro/segment, pentru prețul care include mese de bord și bagaj de cală. 199,99 pentru tariful de bază.

eurowings-cuba
Sursa: website Eurowings

Sursa: BreakingTravelNews

3. JW Marriott Hotels & Resorts deschide primul hotel în Singapore

JW Marriott Hotel Singapore South Beach – primul hotel din Singapore al faimosului brand internațional.  Acesta este situate în apropiere de Marina Bay și are 634 de camere luxoase, 9 restaurante și baruri și un SPA de excepție.

marriott-singapore-marti
sursa: marriott.com

Sursa: website marriott.com

4. Pasagerii SOUTHWEST Airline felicitați deoarece au terminat tot alcool de la bord

Pilotul companiei americane SOUTHWEST Airline a făcut un anunț pentru a felicita pasagerii deoarece au reușit să ”curețe” tot alcoolul de la bord. Informația a fost inițial publicată de către jurnalistul sportiv Jimmy Durkin, aflat la bordul avionului.

Zborul respectiv a fost destul de scurt, trei ore și jumătate, între Oakland, California și Kansas City. Tocmai de aceea căpitanul a simțit nevoia să felicite pasagerii pentru ”realizarea” lor. Majoritatea pasagerilor erau fani ai echipei Oakland Raiders și zburau pentru a vedea un meci împotriva Kansas City Chiefs.

Sursa: Express.co.UK

5. Cinați într-un restaurant subacvatic în Maldive

Un nou restaurant a fost inaugurat de curând în Maldive. Situat la șase metri sub nivelul mării, M6M este noua atracție a resortului Ozen by Atmosphere, din Maadhoo. Restaurantul este deschis numai pentru prânz și cină și servește fructe de mare. Culorile folosite pentru decorarea restaurantului sunt cele care se regăsesc în lagună și oaspeții au un adevărat spectacol oferit de natură: rechini, țestoase, pisici de mare și nenumărate specii de pești multicolori populează zona.

m6m-ozen-marti
Sursa: Ozen by Atmosphere

Vă tentează o vacanță la Ozen by Atmosphere?

O zi frumoasă de marți vă doresc

Reclame

4 gânduri despre “Cinci din travel #martitreiceasuribune 20.12.2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s